Aanvraag vergunning voor Evenementenvergunning aan Keunenhuis, Steengroeve en Centrum Winterswijk

DeWinterswijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor Evenementenvergunning aan Keunenhuis, Steengroeve en Centrum Winterswijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Aanvraag vergunning voor Evenementenvergunning Het verhaal van Winterswijk (tijdreis) 21 oktober 2023 aan Keunenhuis, Steengroeve en Centrum Winterswijk De gemeente Winterswijk heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor Evenementenvergunning Het verhaal van Winterswijk (tijdreis) op 21 oktober 2023 aan diverse locaties (Keunenhuis, Steengroeve en Centrum Winterswijk) Waarom publiceert de gemeente Winterswijk dit bericht? Met dit bericht informeert de gemeente Winterswijk u over de aanvraag. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt de gemeente Winterswijk een besluit over de aanvraag? De gemeente Winterswijk heeft de aanvraag ontvangen op 14 september 2023. Wanneer een besluit wordt genomen, publiceren wij een nieuw bericht. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning of wilt u een zienswijze indienen? U kunt nu alvast de aanvraag bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor neemt u contact op met de gemeente Winterswijk. Dit kan via gemeente@winterswijk.nl of het telefoonnummer (0543) 543 543. Heeft u de aanvraag niet ingediend, maar heeft u wel een belang bij het besluit op bovenstaande aanvraag, dan kunt u een zienswijze indienen. Dat kan schriftelijk of mondeling binnen twee weken na deze publicatie. De ingebrachte reacties betrekken wij bij de beslissing over de aanvraag. Het maken van bezwaar is pas mogelijk wanneer een besluit is genomen over de aanvraag.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deWinterswijkgids.nl op 19-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Winterswijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWinterswijkgids.nl
Redactie deWinterswijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Winterswijk
  2. 44cbaf306ab018cfe7afe65c028d3dfd

Gerelateerde berichten