Wandelen Winterswijk

Wil je in de buurt van Winterswijk wandelen, dan zijn er diverse opties om de natuur in te gaan. Start met wandelen in Winterswijk en maak een prachtige tocht door de omliggende natuur. Wandelen in de omgeving van Winterswijk is een genot voor iedereen die graag naar buiten gaat.

Blijf je liever dicht bij het centrum, ga dan wandelen in Winterswijk zelf, door de parken en bekijk Winterswijk door andere ogen. Je zal zien dat je heel anders naar de gebouwen en details kijkt wanneer je een stadswandeling gaat maken.

Ontdek de verschillende wandelroutes in Winterswijk en omgeving en je zal zien dat je eindeloos kan wandelen in een afwisselend en boeiend landschap. 

In de buurt van Winterswijk zijn voldoende plekken waar je kunt uitrusten tijdens je wandeling in de buurt van Winterswijk. Zo kun je genieten van de omgeving van Winterswijk en af en toe een koffiestop inlassen. Wil je na je wandeling ergens gaan dineren, bekijk dan de restaurants die Winterswijk en omgeving rijk is. 

Mooie wandelroutes in Winterswijk en omgeving

Deze plek is nog vrij!

Adverteer hier

Deze plek is nog vrij!

Adverteer hier

Deze plek is nog vrij!

Adverteer hier

Met deze uitgebreide keuze aan mooie wandelroutes in de omgeving van Winterswijk zal er zeker een wandeling voor jou tussen zitten. We hebben wandelingen voor jong en oud én voor elk niveau. Ga eropuit en ga fijn wandelen rondom Winterswijk.

Wandelroute Winterswijk

Ken jij een officiële wandelroute in Winterswijk of omgeving van Winterswijk die niet in ons overzicht genoemd wordt? Neem dan contact met ons op.