Kennisgeving besluit op Persoonsgebonden omgevingsvergunning bewonen recreatiewoning huisje 13, Kobstederweg 13, 7113AA Winterswijk Henxel

DeWinterswijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op Persoonsgebonden omgevingsvergunning bewonen recreatiewoning huisje 13, Kobstederweg 13, 7113AA Winterswijk Henxel.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Toestemming voor Persoonsgebonden omgevingsvergunning bewonen recreatiewoning huisje 13 aan Kobstederweg 13, 7113AA Winterswijk Henxel De gemeente Winterswijk heeft een omgevingsvergunning verleend. De gemeente Winterswijk geeft hiermee toestemming voor een Persoonsgebonden omgevingsvergunning voor het bewonen van recreatiewoning huisje 13 aan Kobstederweg 13, 7113AA Winterswijk Henxel. Waarom publiceert Gemeente Winterswijk dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de Gemeente Winterswijk aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Winterswijk u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent. Bent u het niet eens met de vergunning? U kunt de Gemeente Winterswijk tot 25 september 2023 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning in het gemeentehuis bekijken. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0543-543543. De behandelaar zal dan contact met u opnemen. Voor de wijze waarop u een bezwaar kunt indienen verwijzen wij u naar onze website www.winterswijk.nl/bezwaar-maken. Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden? Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank Gelderlandvragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de Gemeente Winterswijk een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 20 00. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deWinterswijkgids.nl op 17-08-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Winterswijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWinterswijkgids.nl
Redactie deWinterswijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Winterswijk
  2. 456b8a3a6ffb7708a08ab7614a20e0b1

Gerelateerde berichten