Aannemersbedrijf Konings

Aannemersbedrijf Konings is een Huizenbouwer gelegen aan Schaapsweg 6 in Winterswijk Huppel.

Meer informatie over Aannemersbedrijf Konings in Winterswijk Huppel

Na 15 jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende kleine aannemers, ben ik in 2007 mijn eigen bedrijf begonnen. Met mijn ervaring en kennis, ondersteund door vakdiploma's in timmerwerk, metselen en uitvoering, kunt u verzekerd zijn van vakwerk. Om nog betere service en zekerheid aan mijn klanten te kunnen bieden, ben ik in 2008 begonnen met de aannemersopleiding. Ik kan efficiënt werken omdat ik zowel kan metselen, timmeren, stukadoren als tegelen, wat tijd en geld bespaart. Bovendien heeft u maar één aanspreekpunt en niet elke dag iemand anders over de vloer, wat de communicatie vermindert en fouten op de werkvloer voorkomt. Voor werkzaamheden die door derden moeten worden uitgevoerd of voor grotere bouwprojecten heb ik de nodige contacten, zoals installateurs, loodgieters en dakdekkers. Als u al contacten heeft, kunnen we uiteraard daarmee samenwerken. Als u vragen heeft over werkzaamheden of een vrijblijvende offerte wilt, hoor ik dat graag.

Wil je weten wat Aannemersbedrijf Konings verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemersbedrijf Konings of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemersbedrijf Konings? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemersbedrijf Konings het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Aannemersbedrijf Konings reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemersbedrijf Konings

Bezoekers bekeken ook