Ankomm’n

Ankomm’n is een Familierestaurant gelegen aan Mentinkweg 5 in Winterswijk.

Meer informatie over Ankomm’n in Winterswijk

Welkom op de Deale, geïnspireerd op jeugdherinneringen van de eigenaren. Iedereen is welkom bij Ankomm'n, of je nu komt voor koffie, een gesprek, een expositie, een workshop of een lunch. Je bent geen klant, maar een gast op zoek naar rust, beleving en ontmoeting. Voeg met je bezoek iets moois toe aan jouw en andermans dag. Ankomm'n heeft reguliere openingstijden van vrijdag tot maandag, maar is ook op afspraak geopend. Op het ruime buitenterras kun je genieten van huisgemaakt lekkers uit de streek, en binnen is het gezellig zitten in jaren 50 stijl. In de galerie zijn exposities en vanaf 1 juni kun je er ook streekproducten kopen. Ankomm'n is ook het perfecte startpunt voor een wandeling door het Winterswijkse landschap. Je kunt ook overnachten in Keetje Krekel, een knusse accommodatie met een tweepersoonsbed en een houtkacheltje. Hans en Anita ontvangen je graag op hun gastgalerij en er is altijd wat te doen, zoals mindfulness lessen, optredens en workshops. Je kunt ook workshops volgen, zoals het maken van een etagère of fotograferen met je mobiel. Door Ankomm'n te steunen, help je hen met hun plannen. Inschrijven voor de nieuwsbrief is ook mogelijk.

Wil je weten wat Ankomm’n verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ankomm’n of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ankomm’n? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ankomm’n het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Ankomm’n reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ankomm’n

Bezoekers bekeken ook