Appel & Ei Winterswijk

Appel & Ei Winterswijk is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Misterstraat 57 in Winterswijk.

Meer informatie over Appel & Ei Winterswijk in Winterswijk

Appel & Ei Winterswijk is een winkel die een ruim assortiment actuele dames- en herenkleding heeft. De winkel is gevestigd aan de Misterstraat in Winterswijk, waar je gratis kunt parkeren. Je kunt kleding inbrengen tijdens de openingstijden, zonder afspraak. De eigenaresse Petra en haar team zorgen ervoor dat je met een glimlach én een stijlvolle betaalbare outfit de winkel verlaat. Appel & Ei steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Ze verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal en schenken kleding die niet verkocht is aan de Kledingbank in Winterswijk. Appel & Ei is al meer dan 15 jaar actief in de branche van tweedehands kleding en helpt klanten om hun favoriete kleding te verkopen, unieke modeartikelen te shoppen voor leuke prijzen en het milieu te helpen door het recyclen van kleding.

Wil je weten wat Appel & Ei Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Appel & Ei Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Appel & Ei Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Appel & Ei Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Appel & Ei Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Appel & Ei Winterswijk

Bezoekers bekeken ook