AudiologicX

AudiologicX is een Softwarebedrijf gelegen aan Bataafseweg 20 in Winterswijk.

Meer informatie over AudiologicX in Winterswijk

AudiologicX is een platform dat audiologische centra en ziekenhuizen helpt om de kosten te verminderen en de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Het verzamelt waardevolle patiëntinformatie van verschillende bronnen op één centraal platform, waardoor het gemakkelijk is om te zoeken, analyseren en vergelijken. AudiologicX is onafhankelijk en klantspecifiek, en integreert gegevens van verschillende systemen en apparatuur in één gezamenlijk formaat. Dit maakt efficiënt en effectief werken mogelijk, waardoor medewerkers meer gemak hebben en processen worden versneld. Het platform biedt ook ruimte voor innovatie, omdat het metingen interpreteren, rapporteren en onderzoeken mogelijk maakt. AudiologicX is een leveranciersonafhankelijke oplossing en wordt al gebruikt door verschillende audiologische centra en ziekenhuizen. Het biedt voordelen zoals het benutten van data, het verbeteren van de zorg en het verminderen van kosten.

Wil je weten wat AudiologicX verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AudiologicX of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AudiologicX? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AudiologicX het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar AudiologicX reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AudiologicX

Bezoekers bekeken ook