B&B Scharrelhof

B&B Scharrelhof is een Bed & Breakfast gelegen aan Vosseveldseweg 19 in Kotten.

Meer informatie over B&B Scharrelhof in Kotten

B&B Scharrelhof in Winterswijk biedt een nieuwe manier van overnachten in de Achterhoek. De B&B kamers zijn voorzien van luxe boxspring bedden en een privé badkamer. De service en gastvrijheid van de Scharrelhof maken het verblijf extra bijzonder. Daarnaast is het ook mogelijk om op een trekkersplaats te overnachten in een hangmat, tent of huifkar. Voor paardenliefhebbers zijn er uitstekende faciliteiten aanwezig en kunnen zij met hun paard overnachten in een paardenstal of weide. Na een dag vol activiteiten kan er ontspannen worden in een gehuurde hottub. Winterswijk biedt prachtige natuur en talloze ruiter- en menroutes. Daarnaast zijn er ook wijngaarden, kastelen en winkels in de omgeving te bezoeken. Een verblijf in B&B Scharrelhof belooft een onvergetelijke ervaring te zijn.

Wil je weten wat B&B Scharrelhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Scharrelhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Scharrelhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Scharrelhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar B&B Scharrelhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Scharrelhof

Bezoekers bekeken ook