Bakker Bart Winterswijk

Bakker Bart Winterswijk is een Broodjeswinkel gelegen aan Misterstraat 3 in Winterswijk.

Meer informatie over Bakker Bart Winterswijk in Winterswijk

Er zijn verschillende belegde broodjes beschikbaar, zoals een broodje gezond met jong belegen kaas, tomaat, ijsbergsla, ham, gekookt ei en komkommer. Er zijn ook broodjes met tonijnsalade, carpaccio, kip Mex, zalm, brie, filet americain, mozzarella, eiersalade, warme pittige kip, warme gehaktbal, warme omelet, kip-bacon, hummus, warme Oosterse kip, jong belegen kaas, oude kaas, ham-kaas, ei en ham. Het is belangrijk op te merken dat als je een glutenvrije pizzabodem hebt gekozen, sommige toppings worden verwijderd. Er zijn ook dranken zoals Pepsi Max beschikbaar.

Wil je weten wat Bakker Bart Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Bart Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Bart Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Bart Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Bakker Bart Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Bart Winterswijk

Bezoekers bekeken ook