Bed & Breakfast De Balkende Ezel

Bed & Breakfast De Balkende Ezel is een Restaurant gelegen aan Waliënseweg 40 in Winterswijk Huppel.

Meer informatie over Bed & Breakfast De Balkende Ezel in Winterswijk Huppel

Bed&Breakfast "De Balkende Ezel" is gelegen in het prachtige buitengebied van Winterswijk, dichtbij de Duitse grens. De B&B beschikt over drie ruime gastenkamers met elk een eigen badkamer en tv. Er is gratis Wi-Fi in het hele pand en bij mooi weer kunnen gasten genieten van de gezellige terrassen. Winterswijk en omgeving zijn benoemd tot Nationaal Landschap vanwege het unieke coulisselandschap, wat veel mogelijkheden biedt voor activiteiten zoals wandelen, fietsen, paardrijden en zwemmen. In het centrum van Winterswijk kunnen bezoekers Villa Mondriaan bezoeken, winkelen, op terrasjes zitten en genieten van lekker eten in de vele restaurants. Reserveren is mogelijk via de website en voor vragen kan er contact worden opgenomen met de gastvrouw Jeanet Mateman.

Wil je weten wat Bed & Breakfast De Balkende Ezel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast De Balkende Ezel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast De Balkende Ezel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast De Balkende Ezel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Bed & Breakfast De Balkende Ezel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast De Balkende Ezel

Bezoekers bekeken ook