Bere-Goed

Bere-Goed is een Kinderkleding gelegen aan Ratumsestraat 12-I in Winterswijk.

Meer informatie over Bere-Goed in Winterswijk

Bere-Goed is een winkel gespecialiseerd in tweedehands kinderkleding in Winterswijk. De winkel heeft een uitgebreid assortiment in maten 50 tot en met 176 en wordt dagelijks aangevuld met nieuwe kleding. Om kleding in te brengen moet er een afspraak gemaakt worden. Bere-Goed bestaat al ruim 25 jaar en is een bekend begrip in Winterswijk en omstreken, en zelfs in Duitsland is de Nederlandse kleding erg gewild. In de winkel hangen de jongens- en meisjeskleding gescheiden, wat het voor de klant erg overzichtelijk maakt. De winkel is gelegen aan de Ratumsestraat 12A en wordt met veel enthousiasme gerund door Lorin, Lucy en Marjon.

Wil je weten wat Bere-Goed verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bere-Goed of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bere-Goed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bere-Goed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Bere-Goed reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bere-Goed

Bezoekers bekeken ook