Blokker Winterswijk Markt

Blokker Winterswijk Markt is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Markt 13 in Winterswijk.

Meer informatie over Blokker Winterswijk Markt in Winterswijk

Bij Blokker Markt Winterswijk en andere Blokker winkels in de buurt vind je een uitgebreid assortiment aan betaalbare artikelen voor wonen, koken, bakken en tafelen. Ze hebben onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets en keukenapparaten zoals koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Daarnaast hebben ze ook huishoudelijke apparaten zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers, evenals schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Ook hebben ze producten zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen om het huis opgeruimd te houden. Je kunt advies krijgen van de medewerkers in de winkel, maar je kunt ook online bestellen en de producten thuis laten bezorgen of gratis ophalen in een van de winkels. Je kunt op de hoogte blijven van folderaanbiedingen, kortingsacties en trends via de social media kanalen van Blokker en de klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 - 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 - 17:00 uur via 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Winterswijk Markt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Winterswijk Markt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Winterswijk Markt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Winterswijk Markt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Blokker Winterswijk Markt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Winterswijk Markt

Bezoekers bekeken ook