BrainWash Kappers

BrainWash Kappers is een Kapper gelegen aan Weurden 15 in Winterswijk.

Meer informatie over BrainWash Kappers in Winterswijk

BrainWash Kappers is een kappersketen in Nederland met 175 salons verspreid over het hele land. Ze bieden verschillende behandelingen aan en zijn gespecialiseerd in de laatste trends. Ze hebben eerlijke prijzen zonder verrassingen en aantrekkelijke all-in pakketten. Als klant kun je gemakkelijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde BrainWash kapper. Ze hebben gekwalificeerde kappers die opgeleid zijn door vakexperts en bieden een welkome, informele en toegankelijke omgeving. Ze hebben ook een lookbook en een Instagram-account waar je inspiratie kunt opdoen. Daarnaast zijn ze op zoek naar haarstylisten, salonleidingen en junior stylisten. Werken bij BrainWash is volgens hen een geweldige ervaring en ze delen graag 7 redenen waarom je bij hen zou willen werken.

Wil je weten wat BrainWash Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BrainWash Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BrainWash Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BrainWash Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar BrainWash Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BrainWash Kappers

Bezoekers bekeken ook