Budocentrum Winterswijk

Budocentrum Winterswijk is een Vechtsportclub gelegen aan De Huininkmaat 1a in Winterswijk.

Meer informatie over Budocentrum Winterswijk in Winterswijk

Budocentrum Winterswijk biedt verschillende budosporten aan, waaronder judo, shinkyokushin karate, jiu-jitsu en aikido. Judo is een bewegingsvorm waarbij de nadruk ligt op aanvallen en verdedigen in een gevecht tussen twee personen. Shinkyokushin Karate is een nieuwe bond, maar heeft dezelfde stijl als Kyokushinkai. Jiu-jitsu omvat een breed scala aan technieken en vaardigheden om te kunnen vechten tegen gewapende en ongewapende aanvallers. Aikido is een Japanse martiale kunst die zich richt op innerlijke kracht en harmonie, en geen aanvalstechnieken kent. Het Budocentrum doet ook mee aan de Grote Club Actie om extra geld in te zamelen.

Wil je weten wat Budocentrum Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Budocentrum Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Budocentrum Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budocentrum Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Budocentrum Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Budocentrum Winterswijk

Bezoekers bekeken ook