Cafetaria Plokker

Cafetaria Plokker is een Snackbar gelegen aan Markt 7-9 in Winterswijk.

Meer informatie over Cafetaria Plokker in Winterswijk

Wegens verbouwing heeft Cafetaria Plokker in Winterswijk aangepaste openingstijden. Op 6, 7, 8 en 9 november zijn ze gesloten, en op vrijdag 10 november openen ze om 12 uur in plaats van 11 uur. Daarna zijn ze ook gesloten op 13, 14, 15 en 16 november. Ze zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die graag een flexibele baan willen. Er is ook een nieuwe medewerker die binnenkort beschikbaar is via een bestel kiosk. Je kunt hem een naam geven en maakt dan kans op een cadeaubon van €10,00. Er is ook een nieuwe burger, de Jalapeño Burger, en de OG Burger is weer terug in het assortiment. De Mexicano actie is helaas voorbij. Als je een allergie hebt, kun je gerust vragen naar de mogelijkheden. Je kunt Cafetaria Plokker vinden op social media en hun contactgegevens zijn ook beschikbaar.

Wil je weten wat Cafetaria Plokker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Plokker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Plokker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Plokker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Cafetaria Plokker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Plokker

Bezoekers bekeken ook