Chinees Indisch Restaurant Ni Hao

Chinees Indisch Restaurant Ni Hao is een Chinees restaurant gelegen aan Kloetenseweg 11 in Winterswijk.

Meer informatie over Chinees Indisch Restaurant Ni Hao in Winterswijk

Bij Chinees Indisch Restaurant Ni Hao kunt u genieten van een lopend buffet op zaterdag en feestdagen. Het all-in buffet duurt 2 uur en biedt meer dan 20 gerechten, inclusief onbeperkt eten en drinken (frisdranken, bier en huiswijnen). De prijs voor volwassenen is €20,50 per persoon, voor kinderen van 6 t/m 11 jaar is het €13,50 per persoon en voor kinderen t/m 5 jaar is het €2,00 per levensjaar. Naast het buffet biedt het restaurant ook een snelle afhaalservice, de mogelijkheid tot telefonisch bestellen, een ruime keuze aan specialiteiten, een gezellig restaurant voor ongeveer 60 personen en uitgebreide cateringsmogelijkheden. Het restaurant is geopend van 11:30 tot 21:00, ook op feestdagen. Op zaterdag en feestdagen is er een speciaal lopend buffet met wel 20 gerechten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het restaurant via telefoonnummer 0543 516 713 of per e-mail info@restaurant-nihao.nl.

Wil je weten wat Chinees Indisch Restaurant Ni Hao verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Indisch Restaurant Ni Hao of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Indisch Restaurant Ni Hao? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Indisch Restaurant Ni Hao het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Chinees Indisch Restaurant Ni Hao reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Indisch Restaurant Ni Hao

Bezoekers bekeken ook