DE GEGRILDE KIP.

DE GEGRILDE KIP. is een Afhaalrestaurant gelegen aan Wooldstraat 55 in Winterswijk.

Meer informatie over DE GEGRILDE KIP. in Winterswijk

Bij De Gegrilde Kip in Winterswijk kun je gemakkelijk en online bestellen. Na elke bestelling kun je aan het rad draaien en maak je kans op mooie prijzen. Daarnaast verloot Foodticket elke 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. De Gegrilde Kip biedt een divers assortiment aan, van gegrilde kipproducten tot verse kipproducten en maaltijden. Ze verzorgen ook buffetten, partypannen en BBQ's. Je kunt je bestelling bij hen afhalen en als je snel geholpen wilt worden, kun je eenvoudig en snel bestellen op hun eigen website. Ze bezorgen ook aan huis en je kunt direct online betalen met iDEAL. De locatie van De Gegrilde Kip is Wooldstraat 55 in Winterswijk en ze zijn bereikbaar via telefoonnummer 0543 785952.

Wil je weten wat DE GEGRILDE KIP. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DE GEGRILDE KIP. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DE GEGRILDE KIP.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DE GEGRILDE KIP. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar DE GEGRILDE KIP. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DE GEGRILDE KIP.

Bezoekers bekeken ook