De Zonnebloem Recreatie

De Zonnebloem Recreatie is een Kampeerboerderij gelegen aan De Slingeweg 12 in Winterswijk Brinkheurne.

Meer informatie over De Zonnebloem Recreatie in Winterswijk Brinkheurne

Landgoed De Zonnebloem bij Winterswijk is een bijzondere plek met een rijke geschiedenis. Sinds 1632 staat hier een boerderij en sinds 1783 wordt het land bewerkt door de familie Te Voortwis. Het landgoed is generatie op generatie gegroeid en is nu een groen en vriendelijk eiland buiten de tijd. Op het landgoed worden vele activiteiten georganiseerd en het is een plek waar iedereen uitgenodigd wordt om even tot rust te komen. Er zijn ruime kampeerterreinen, een labyrint met een oude eik, een Engelen eiland in een prachtig retentiegebied, kikkerpoelen, een sfeervolle activiteitenruimte en verschillende dieren zoals paarden, ezels, alpaca's en pluimvee. Daarnaast zijn er ook een moestuin, een pluktuin en in de zomer staan er prachtige gele zonnebloemen. Het landgoed wordt liefdevol verzorgd door de mensen die er werken en iedereen die ernaar op zoek is, zal er een stukje van het antwoord vinden.

Wil je weten wat De Zonnebloem Recreatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zonnebloem Recreatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zonnebloem Recreatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zonnebloem Recreatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar De Zonnebloem Recreatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zonnebloem Recreatie

Bezoekers bekeken ook