DIA-U Kindercoaching en Mindfulness

DIA-U Kindercoaching en Mindfulness is een Coach gelegen aan Beatrixpark 24 in Winterswijk.

Meer informatie over DIA-U Kindercoaching en Mindfulness in Winterswijk

Helaas heb je gezien hoe je kind veranderde van een gelukkig kind naar een teruggetrokken en eenzaam kind dat niet meer naar school wil. Er gebeuren nare dingen op het schoolplein en je maakt je zorgen. Je vraagt je af hoe het kan dat er nog steeds gepest wordt, ondanks de pestprotocollen op school. Je wilt dat je kind sterk genoeg is om niet meer gepest te worden en je wilt dat het weer gelukkig is. Gelukkig kan ik je helpen. Iedereen verdient het om gelukkig te zijn en geen last te hebben van pestgedrag. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek en samen zorgen we ervoor dat jouw kind weer fluitend door het leven gaat.

Wil je weten wat DIA-U Kindercoaching en Mindfulness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DIA-U Kindercoaching en Mindfulness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DIA-U Kindercoaching en Mindfulness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DIA-U Kindercoaching en Mindfulness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar DIA-U Kindercoaching en Mindfulness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DIA-U Kindercoaching en Mindfulness

Bezoekers bekeken ook