Diepvriescentrale Meddo

Diepvriescentrale Meddo is een gelegen aan Beuksveld 54 in Winterswijk Meddo.

Meer informatie over Diepvriescentrale Meddo in Winterswijk Meddo

Onze slagerij, Slager Alex Huizing in Winterswijk, biedt ambachtelijke slagersproducten van hoogstaande kwaliteit. Naast de slagerij kunt u bij ons ook terecht voor barbecue pakketten en catering, waarbij u kunt genieten van heerlijk en smaakvol vlees. Wij bieden kwaliteitsvlees tegen zeer aantrekkelijke prijzen, die u kunt bekijken op onze prijslijst. Onze reguliere openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Op maandag is zowel de slagerij als de diepvriescentrale gesloten, maar op woensdag is de diepvriescentrale geopend van 09:00 tot 16:00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur. U kunt ons vinden op Beuksveld 54 in Winterswijk Meddo. Voor meer informatie of bestellingen kunt u contact met ons opnemen via 06 51 53 01 92.

Wil je weten wat Diepvriescentrale Meddo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Diepvriescentrale Meddo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diepvriescentrale Meddo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diepvriescentrale Meddo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Diepvriescentrale Meddo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Diepvriescentrale Meddo

Bezoekers bekeken ook