Dorpsakker Winterswijk

Dorpsakker Winterswijk is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Tuberweg 2 in Winterswijk.

Meer informatie over Dorpsakker Winterswijk in Winterswijk

Welkom bij de Dorpsakker Winterswijk! Een bijzonder mooie plek waar je kunt genieten van dagbesteding, vrijwilligerswerk en lekkere verse groenten. De akker wordt gerund door een enthousiast team van (zorg-)medewerkers met hulp van betrokken vrijwilligers. Van zaaien tot oogsten en van groenten klaarmaken voor verkoop tot klusjes op en rond de akker, iedereen heeft een plek die bij hen past. Rudie Roerdinkholder zegt: "Hard werken in de tuin en daarna samen gezellig met elkaar een bak koffie drinken. De Dorpsakker heeft het allemaal en is een fantastische plek." Daarnaast biedt de Dorpsakker ook dagbesteding aan, waar je onder begeleiding van professionele zorgverleners kunt groeien en ontspannen. De groenten van de Dorpsakker zijn vers en onbespoten, verbouwd door vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je kunt genieten van (h)eerlijke ingrediënten en tegelijkertijd een sociaal initiatief ondersteunen. Ontdek de Dorpsakker, bekijk de lekkere recepten, kom naar activiteiten en zie het actuele aanbod van de akker. Neem contact op via de gegevens op de website en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Dorpsakker Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorpsakker Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorpsakker Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorpsakker Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Dorpsakker Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorpsakker Winterswijk

Bezoekers bekeken ook