Kennisgeving besluit ontheffing overige geluidhinder, Olmenstraat 31 te Winterswijk

DeWinterswijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit ontheffing overige geluidhinder, Olmenstraat 31 te Winterswijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Toestemming voor ontheffing overige geluidhinder op 23 september 2023 aan Olmenstraat 31 te Winterswijk De gemeente Winterswijk heeft een ontheffing verleend. De gemeente Winterswijk geeft hiermee toestemming voor het ten gehore brengen van (versterkte) muziek op 23 september 2023 aan Olmenstraat 31 te Winterswijk. Waarom publiceert gemeente Winterswijk dit bericht? Met dit bericht informeert de gemeente Winterswijk u over het besluit. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Bent u het niet eens met de vergunning? U kunt de gemeente Winterswijk tot en met 27 oktober 2023 laten weten dat u het niet eens bent met het besluit. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als het besluit tegen uw belangen ingaat. Op onze website staat hoe u bezwaar kunt maken. Een bezwaar kan alleen schriftelijk per post worden ingediend. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het besluit bekijken. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ons mailen of bellen. Dit kan via gemeente@winterswijk.nl of ons telefoonnummer (0543) 543 543. Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden? Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank Gelderland vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente Winterswijk een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 20 00. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deWinterswijkgids.nl op 20-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Winterswijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWinterswijkgids.nl
Redactie deWinterswijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Winterswijk
  2. e661851ace6a950ab90e3e6e7aee0ee9

Gerelateerde berichten