Elferink Bouw

Elferink Bouw is een Klusbedrijf gelegen aan Groen van Prinstererstraat 38 in Winterswijk.

Meer informatie over Elferink Bouw in Winterswijk

Elferink Bouw is een jong bedrijf dat in 2008 is opgericht. Ze zijn gespecialiseerd in het verbouwen, onderhouden en renoveren van woningen en kunnen allerlei soorten werkzaamheden uitvoeren. Door samen te werken met andere bedrijven kunnen ze een compleet pakket aanbieden. Daarnaast zijn ze ook actief in de productie van steigerhouten meubels. In overleg met de klant maken ze meubels op maat en volgens de wensen van de klant, die vervolgens bij hen geplaatst worden. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je vrijblijvend contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Ook kun je een kijkje nemen op hun Facebook-pagina voor meer foto's.

Wil je weten wat Elferink Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elferink Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elferink Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elferink Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Elferink Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elferink Bouw

Bezoekers bekeken ook