Eva Ondermode

Eva Ondermode is een Lingeriewinkel gelegen aan Meddosestraat 25 in Winterswijk.

Meer informatie over Eva Ondermode in Winterswijk

Eva Ondermode is een speciaalzaak die onderkleding verkoopt voor dames en heren van alle leeftijden, zelfs als je geen standaard maat hebt. De eigenaresse, Erna Vaags, staat ervoor dat iedereen bij haar terecht kan en biedt daarom ook een rolstoelvriendelijke paskamer en een thuisservice aan voor mensen die niet naar de winkel kunnen of willen komen. Op deze manier is het mogelijk voor iedereen om ondergoed uit te zoeken en te passen. Ze hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en geeft eerlijk advies. Je kunt de winkel bezoeken of contact opnemen voor een afspraak aan huis. Op Facebook kun je terecht voor het laatste nieuws, handige tips en nieuwe artikelen. De contactgegevens van Eva Ondermode zijn: Meddosestraat 25, 7101 CT Winterswijk, telefoonnummer 06 - 488 244 39 en e-mailadres info@evaondermode.nl.

Wil je weten wat Eva Ondermode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eva Ondermode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eva Ondermode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eva Ondermode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Eva Ondermode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eva Ondermode

Bezoekers bekeken ook