Kennisgeving besluit voor het plaatsen van bouwmaterialen van 1 september t/m 22 december 2023 voor Misterstraat 79 te Winterswijk

DeWinterswijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit voor het plaatsen van bouwmaterialen van 1 september t/m 22 december 2023 voor Misterstraat 79 te Winterswijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Toestemming voor het plaatsen van bouwmaterialen van 1 september t/m 22 december 2023 voor Misterstraat 79 te WinterswijkDe gemeente Winterswijk heeft een vergunning verleend. De gemeente Winterswijk geeft hiermee toestemming voor het plaatsen van bouwmaterialen in de periode van 1 september tot en met 22 december 2023 voor het perceel Misterstraat 79 in Winterswijk.Waarom publiceert gemeente Winterswijk dit bericht?Met dit bericht informeert de gemeente Winterswijk u over het besluit. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Bent u het niet eens met de vergunning?U kunt de gemeente Winterswijk tot en met 16 oktober 2023 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als het besluit tegen uw belangen ingaat. Op onze website staat hoe u bezwaar kunt maken. Een bezwaar kan alleen schriftelijk per post worden ingediend.In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het besluit bekijken. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ons mailen of bellen. Dit kan via gemeente@winterswijk.nl of ons telefoonnummer (0543) 543 543.Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank Gelderland vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente Winterswijk een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 20 00. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deWinterswijkgids.nl op 05-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Winterswijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWinterswijkgids.nl
Redactie deWinterswijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Winterswijk
  2. gmb-2023-382040

Gerelateerde berichten