Aanvraag vergunning voor Bouwen bouwwerk aan Boveltweg 22, 7108BG Winterswijk Woold

DeWinterswijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor Bouwen bouwwerk aan Boveltweg 22, 7108BG Winterswijk Woold.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Aanvraag vergunning voor Tijdelijk plaatsen stacaravan vanwege verbouwing aan Boveltweg 22, 7108BG Winterswijk WooldDe gemeente Winterswijk heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het Tijdelijk plaatsen van een stacaravan vanwege een verbouwing aan Boveltweg 22, 7108BG Winterswijk Woold.Waarom publiceert de gemeente Winterswijk dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Winterswijk aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Winterswijk u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt de gemeente Winterswijk een besluit over de aanvraag van de vergunning?De gemeente Winterswijk heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 15 september 2023. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Winterswijk een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0543-543543 of via de mail leef@winterswijk.nl. De behandelaar zal dan contact met u opnemen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deWinterswijkgids.nl op 20-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Winterswijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWinterswijkgids.nl
Redactie deWinterswijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Winterswijk
  2. gmb-2023-401562

Gerelateerde berichten