Aanvraag vergunning voor Evenementenvergunning aan Zwilbroekseweg, 7104BS Winterswijk Meddo

DeWinterswijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor Evenementenvergunning aan Zwilbroekseweg, 7104BS Winterswijk Meddo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Aanvraag vergunning voor Autocross Meddo 1 april 2024 t.h.v. Zwilbroekseweg 3, 7104BS Winterswijk MeddoDe gemeente Winterswijk heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het houden van de Autocross Meddo op 1 april 2024 t.h.v. Zwilbroekseweg 3, 7104BS Winterswijk Meddo.Waarom publiceert de gemeente Winterswijk dit bericht?Met dit bericht informeert de gemeente Winterswijk u over de aanvraag. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt de gemeente Winterswijk een besluit over de aanvraag?De gemeente Winterswijk heeft de aanvraag ontvangen op 20 december 2023. Wanneer een besluit wordt genomen, publiceren wij een nieuw bericht.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning of wilt u een zienswijze indienen?U kunt nu alvast de aanvraag bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor neemt u contact op met de gemeente Winterswijk. Dit kan via gemeente@winterswijk.nl of het telefoonnummer (0543) 543 543.Heeft u de aanvraag niet ingediend, maar heeft u wel een belang bij het besluit op bovenstaande aanvraag, dan kunt u een zienswijze indienen. Dat kan schriftelijk of mondeling binnen twee weken na deze publicatie. De ingebrachte reacties betrekken wij bij de beslissing over de aanvraag. Het maken van bezwaar is pas mogelijk wanneer een besluit is genomen over de aanvraag.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deWinterswijkgids.nl op 23-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Winterswijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deWinterswijkgids.nl
Redactie deWinterswijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Winterswijk
  2. gmb-2023-555020

Gerelateerde berichten