Aanvraag vergunning voor Evenementenvergunning aan Grevinkweg 9, 7104AV Winterswijk Meddo

DeWinterswijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor Evenementenvergunning aan Grevinkweg 9, 7104AV Winterswijk Meddo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Aanvraag vergunning voor Ford Werkdag 19 t/m 21 april 2024 aan Grevinkweg 9, 7104AV Winterswijk MeddoDe gemeente Winterswijk heeft een aanvraag voor een vergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het evenement Ford Werkdag 19 t/m 21 april 2024 aan Grevinkweg 9, 7104AV Winterswijk Meddo.Waarom publiceert de gemeente Winterswijk dit bericht?Met dit bericht informeert de gemeente Winterswijk u over de aanvraag. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt de gemeente Winterswijk een besluit over de aanvraag?De gemeente Winterswijk heeft de aanvraag ontvangen op 2 januari 2024. Wanneer een besluit wordt genomen, publiceren wij een nieuw bericht.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning of wilt u een zienswijze indienen?U kunt nu alvast de aanvraag bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor neemt u contact op met de gemeente Winterswijk. Dit kan via gemeente@winterswijk.nl of het telefoonnummer (0543) 543 543.Heeft u de aanvraag niet ingediend, maar heeft u wel een belang bij het besluit op bovenstaande aanvraag, dan kunt u een zienswijze indienen. Dat kan schriftelijk of mondeling binnen twee weken na deze publicatie. De ingebrachte reacties betrekken wij bij de beslissing over de aanvraag. Het maken van bezwaar is pas mogelijk wanneer een besluit is genomen over de aanvraag.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deWinterswijkgids.nl op 09-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Winterswijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deWinterswijkgids.nl
Redactie deWinterswijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Winterswijk
  2. gmb-2024-14482

Gerelateerde berichten