Besluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure Kerkhoflaan 7 Winterswijk

DeWinterswijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure Kerkhoflaan 7 Winterswijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat met ingang van maandag 5 februari 2024 gedurende zes weken de omgevingsvergunning ‘Kerkhoflaan 7’ in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ter inzage ligt. De omgevingsvergunning heeft betrekking op het bouwen van een uitvaartcentrum aan de Kerkhoflaan 7 te Winterswijk. Inhoud De omgevingsvergunning ‘Kerkhoflaan 7’ heeft betrekking op het afwijken van het bestemmingsplan (art. 2.1, lid 1, onder c Wabo juncto art. 2.12, lid 1, onder a, onder 3º Wabo). Met de omgevingsvergunning wordt de bouw van een uitvaartcentrum met inrichting van de buitenruimte mogelijk gemaakt.Ter inzage De omgevingsvergunning ligt met ingang van maandag 5 februari 2024 tot en met zondag 17 maart 2024 ter inzage. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl / en https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart planidentificatienummer is: NL.IMRO.0294.OV2312SGKERKHOFLN7-VA01.BeroepTegen de verleende omgevingsvergunning kan tijdens de terinzagelegging door belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingebracht, beroep worden ingesteld tegen het besluit. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Gelderland, team Bestuursrecht, Postbus 90230, 6800 EM Arnhem. Het besluit treedt op 18 maart 2024 in werking. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de bovengenoemde rechtbank.Zie https://www.rechtspraak.nl/Naar-de-rechter/Kosten-rechtszaak/Griffierecht.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deWinterswijkgids.nl op 7-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Winterswijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deWinterswijkgids.nl
Redactie deWinterswijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Winterswijk
  2. gmb-2024-56257

Gerelateerde berichten