H. Eppink B.V.

H. Eppink B.V. is een Slagerij gelegen aan Groenloseweg 108 in Winterswijk Meddo.

Meer informatie over H. Eppink B.V. in Winterswijk Meddo

Al 7 generaties lang is Vakslagerij Eppink een slagersbedrijf met een passie voor kwaliteit. Wat begon in 1920 als huisslachting op boerenerven is uitgegroeid tot een modern bedrijf dat ambachtelijke producten maakt van de beste kwaliteit. Ze werken met het beste vlees uit binnen- en buitenland en hebben een eigen slagerswinkel in Neede. Daarnaast bieden ze ook een bezorgdienst aan. Vakslagerij Eppink heeft ook een moderne grootkeuken waar slagers/koks dagelijks vleesproducten en maaltijden bereiden voor horeca, instellingen en grootverbruik. Ze werken duurzaam en verwerken alle delen van de karkassen op een economisch verantwoorde manier. Ze werken samen met lokale boeren en slachterijen en maken een breed scala aan producten van het hele karkas. Ze hebben ook een assortiment rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees en kip en kalkoen.

Wil je weten wat H. Eppink B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Eppink B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Eppink B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Eppink B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar H. Eppink B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Eppink B.V.

Bezoekers bekeken ook