H & R Pellets

H & R Pellets is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Kottenseweg 103 in Kotten.

Meer informatie over H & R Pellets in Kotten

H&R Pellets is een bedrijf gevestigd in Winterswijk-Kotten dat gespecialiseerd is in pellets. U kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 06 81590131 of per e-mail via info@hr-pellets.nl. Het bedrijf is geopend op vrijdag van 16:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur. Het is ook mogelijk om op afspraak pellets op te halen of te brengen. Daarnaast kunt u het bedrijf vinden op Facebook. Het bedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70604916.

Wil je weten wat H & R Pellets verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H & R Pellets of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H & R Pellets? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H & R Pellets het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar H & R Pellets reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H & R Pellets

Bezoekers bekeken ook