HCW Winterswijk

HCW Winterswijk is een Handbalclub gelegen aan Parallelweg 9 in Winterswijk.

Meer informatie over HCW Winterswijk in Winterswijk

HCW is een handbalvereniging die zowel in de zaalcompetitie als in beach handbal actief is. Ze hebben teams die in competitieverband uitkomen en je kunt het nu gratis uitproberen om te zien of handbal iets voor jou is. Daarnaast hebben ze ook een nieuwe sponsor, Gaaf Bloembinder, voor dames 2. Er worden ook leuke activiteiten georganiseerd, zoals de First Letter Party waar je verkleed kunt komen als iets dat begint met de eerste letter van je naam. HCW verkoopt loten met de Grote Clubactie en organiseert de jaarlijkse Dropping. Verder is er een nieuwe training set beschikbaar met 15% korting in de ledenshop en kun je vriend van HCW worden voor een jaarlijkse investering van €50. Tot slot was het Kerst Scholenhandbaltoernooi in 2022 een groot succes.

Wil je weten wat HCW Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HCW Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HCW Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HCW Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar HCW Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HCW Winterswijk

Bezoekers bekeken ook