Hobbelink & Buitink

Hobbelink & Buitink is een Notaris gelegen aan Beatrixpark 10 in Winterswijk.

Meer informatie over Hobbelink & Buitink in Winterswijk

Hobbelink & Buitink Notarissen heeft Keistad Notarissen in Lichtenvoorde overgenomen, waardoor ze nu vestigingen hebben in zowel Winterswijk als Lichtenvoorde. Dit komt doordat notaris Bas Schipper is vertrokken naar Doesburg, waardoor er een plek vrijkwam in Lichtenvoorde. Het kantoor biedt een breed scala aan diensten aan, zoals het opstellen van testamenten, samenlevingscontracten, hypotheekaktes en de oprichting van een BV. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in mediation, echtscheidingsbemiddeling, estate-planning, bewindvoering, agrarisch recht en de afwikkeling van nalatenschappen. Het kantoor heeft na de overname drie notarissen, drie kandidaat-notarissen en een deskundig team van andere medewerkers. Er zijn geen specifieke evenementen gepland op dit moment. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen met de kantoren in Winterswijk en Lichtenvoorde, die op werkdagen telefonisch bereikbaar zijn.

Wil je weten wat Hobbelink & Buitink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hobbelink & Buitink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hobbelink & Buitink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hobbelink & Buitink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Hobbelink & Buitink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hobbelink & Buitink

Bezoekers bekeken ook