Holders Media | Gifts & Trends

Holders Media | Gifts & Trends is een Uitgever gelegen aan Misterstraat 63 in Winterswijk.

Meer informatie over Holders Media | Gifts & Trends in Winterswijk

Holders Media is een bedrijf dat zich bezighoudt met ontwerpen en produceren van drukwerk, zoals kranten, printwerk, boeken en familiedrukwerk. Ze hebben ook een winkel waar ze een groot assortiment exclusieve wenskaarten, boeken, pennen, agenda's, kantoorartikelen en houten speelgoed aanbieden. Daarnaast bieden ze een copyservice aan waar je kopieën kunt maken en printwerk kunt laten inbinden. Ze maken gebruik van de Xerox 700i digitale kleurenpers, die zorgt voor hoogwaardige afdrukken met een matte uitstraling en minimale invloed op het milieu. Het bedrijf biedt ook gepersonaliseerd printwerk aan, waarbij adressen, foto's en illustraties kunnen variëren. In de winkel kan men terecht voor alle soorten print- en kopieerwerk en familiedrukwerk. Daarnaast heeft het bedrijf een ontwerpafdeling met moderne computers en software en bieden ze ook drukwerk aan, zowel digitaal als offsetdruk. Verder fungeren ze als DHL Parcelshop, waar consumenten online bestelde pakjes kunnen ophalen, retourneren en verzenden. Ook bieden ze de mogelijkheid om pakjes binnen Nederland en naar de rest van de wereld te versturen via DHLFORYOU.NL & DHLFORYOU.NL International. Het bedrijf heeft ruime openingstijden, is ook in het weekend geopend, heeft voldoende parkeergelegenheid en vriendelijk en deskundig personeel. Ze hebben ook een depot van stomerij Propernette, waar men kleding kan laten stomen. Ten slotte kunnen ze.

Wil je weten wat Holders Media | Gifts & Trends verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Holders Media | Gifts & Trends of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Holders Media | Gifts & Trends? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holders Media | Gifts & Trends het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Holders Media | Gifts & Trends reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Holders Media | Gifts & Trends

Bezoekers bekeken ook