Huisartsenpraktijk Bas van der Sandt

Huisartsenpraktijk Bas van der Sandt is een Arts gelegen aan Haitsma Mulierweg 55 in Winterswijk.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Bas van der Sandt in Winterswijk

Huisartsenpraktijk Bas van der Sandt kondigt aan dat op donderdag 12 oktober de jaarlijkse griepvaccinatie zal plaatsvinden. Uitnodigingen zijn al verstuurd, maar als u geen oproep heeft ontvangen en denkt dat u in een risicogroep valt, kunt u contact opnemen met de praktijk. Het is niet nodig om te wachten tussen de griepvaccinatie en de coronavaccinatie. De coronavaccinaties worden via de GGD Noord- en OostGelderland geregeld. Mensen van 60 jaar en ouder ontvangen een oproep van de GGD, maar als u jonger bent dan 60 jaar en wel tot een risicogroep behoort, kunt u zelf contact opnemen met de GGD. Verder heet huisartsenpraktijk Bas van der Sandt u welkom op hun website en willen zij u graag goed informeren over hun praktijk. Ze hechten veel waarde aan samenwerking tussen de huisarts, doktersassistenten en praktijkondersteuners. Momenteel hebben ze een stagiaire van de opleiding doktersassistente in de praktijk. Als u een afspraak heeft bij de huisarts of praktijkondersteuner, wordt u gevraagd om plaats te nemen in de wachtkamer in de tuin. Als u voor de assistente komt, is de voordeur geopend. Afspraken worden ruim gepland om wachttijden zoveel mogelijk te vermijden, kom ook niet te vroeg. Als u verkouden bent, moet hoesten of keelklachten heeft, wordt u gevraagd om een mondkapje te dragen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Bas van der Sandt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Bas van der Sandt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Bas van der Sandt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Bas van der Sandt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Bas van der Sandt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Bas van der Sandt

Bezoekers bekeken ook