Huisartsenpraktijk Van der Vinne & HuisartsenZorg Oost Achterhoek

Huisartsenpraktijk Van der Vinne & HuisartsenZorg Oost Achterhoek is een Huisarts gelegen aan Burgemeester Bosmastraat 35 in Winterswijk.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Van der Vinne & HuisartsenZorg Oost Achterhoek in Winterswijk

Huisartsenpraktijk Doktershof organiseert op dinsdagmiddag 7 november 2023 een middag in de Storm voor de griepvaccinatie. Een uitnodiging wordt verstuurd naar de geselecteerde doelgroep. Vanaf 1 juli 2023 kunnen inwoners van Winterswijk zich weer inschrijven bij een huisartsenpraktijk in Winterswijk. Het telefoonnummer van de Spoedpost Oost-Achterhoek is gewijzigd. Dokter C. Vonck heeft de praktijk van dokter J.G. Klein Haneveld overgenomen en is de nieuwe praktijkhouder. In verband met het Coronavirus is het dragen van een mondkapje en het maken van een telefonische afspraak noodzakelijk. Het delen van medische gegevens met andere zorgverleners is mogelijk met toestemming. Mijngezondheid.net is een online platform waar patiënten gebruik van kunnen maken.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Van der Vinne & HuisartsenZorg Oost Achterhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Van der Vinne & HuisartsenZorg Oost Achterhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Van der Vinne & HuisartsenZorg Oost Achterhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Van der Vinne & HuisartsenZorg Oost Achterhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Van der Vinne & HuisartsenZorg Oost Achterhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Van der Vinne & HuisartsenZorg Oost Achterhoek

Bezoekers bekeken ook