Indeco

Indeco is een Hobbywinkel gelegen aan Hoge Hazel 13 in Winterswijk.

Meer informatie over Indeco in Winterswijk

Na meer dan 20 jaar heeft Ingrid Houben haar workshop ruimte aan de hoge hazel verkocht. Nu geeft ze haar workshops in haar tuin bij haar woning aan de Morsestraat, waar een speciale ruimte is gemaakt. Als het mooi weer is, kan de tuin ook gebruikt worden. De workshops worden gegeven aan kleine groepjes, maar voor grotere aanvragen wordt er naar een andere ruimte uitgeweken. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen om te overleggen. Ingrid Houben is te bereiken via mobiel nummer 0641695041. De workshop locatie is op Morsestraat 13 in Winterswijk, maar de ruimte is alleen geopend op afspraak. Als je vragen hebt, mag je gerust bellen. Tot ziens, Ingrid Houben.

Wil je weten wat Indeco verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Indeco of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Indeco? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Indeco het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Indeco reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Indeco

Bezoekers bekeken ook