Inter Design BV

Inter Design BV is een Tuinmeubelwinkel gelegen aan Lorentzstraat 13 in Winterswijk.

Meer informatie over Inter Design BV in Winterswijk

in de toekomst. Daarom streven wij naar duurzaamheid en kwaliteit in al onze producten. Onze buitenmeubels, zoals de Dulce afvalbakken, de LATHS en LIGNA buitenbanken, de ELECT stoel en buitenbank, de loungeset ELECT, de BLOCKS buitenbanken en poef, en de FIBER picknicktafels, zijn allemaal ontworpen met oog voor design, functionaliteit en comfort. Wij geloven dat een goed ontworpen buitenruimte bijdraagt aan een positieve beleving en daarom blijven wij continu innoveren en streven naar de beste producten voor jouw buitenruimte.

Wil je weten wat Inter Design BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Inter Design BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Inter Design BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Inter Design BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Inter Design BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Inter Design BV

Bezoekers bekeken ook