Itbeunhaas

Itbeunhaas is een Computerservice gelegen aan in .

Meer informatie over Itbeunhaas in

Tom van itbeunhaas.nl biedt IT-ondersteuning aan consumenten en kleine bedrijven op het gebied van computers, laptops, printers, tablets, telefoons, televisies, mail, internet, camerabewaking en slimme thermostaten. Hij is een professionele muzikant en heeft besloten zijn IT-diploma te gebruiken om anderen te helpen. Tom werkt tegen een eerlijke prijs en spreekt van tevoren een vaste prijs af. Hij adviseert klanten bij de aanschaf van goede producten en kan deze ook installeren. Daarnaast kan hij problemen oplossen zoals het versnellen en opschonen van computers, het maken van back-ups en het installeren van software. itbeunhaas.nl biedt ook betrouwbare en betaalbare oplossingen voor internet en back-ups. Tom is gevestigd in Winterswijk en voert voornamelijk werkzaamheden uit bij de klant. Hij heeft jarenlange ervaring bij bedrijven als Studentaanhuis en SKB. Klanten kunnen contact opnemen via gregooritzaak@gmail.com.

Wil je weten wat Itbeunhaas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Itbeunhaas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Itbeunhaas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Itbeunhaas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Itbeunhaas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Itbeunhaas

Bezoekers bekeken ook