Jacobskerk

Jacobskerk is een Protestantse kerk gelegen aan Markt 2 in Winterswijk.

Meer informatie over Jacobskerk in Winterswijk

In het hart van Winterswijk staat de prachtige Jacobskerk, een rijksmonument uit de middeleeuwen. Deze kerk biedt regelmatig tentoonstellingen, concerten en andere evenementen aan, evenals rondleidingen en de mogelijkheid om de toren te beklimmen. Kunstenaars krijgen ook de kans om hun werk te exposeren in de kerk. Daarnaast heeft de Jacobskerk een rijke historie en is het een belangrijke bezienswaardigheid in de stad. De kerk is gratis te bezoeken en er worden gidsrondleidingen aangeboden. De Jacobskerk is ook een trouwlocatie en er is een stichting opgericht om het monument te behouden en fondsen te werven. Geïnteresseerden kunnen vriend worden van de Jacobskerk om het project te ondersteunen.

Wil je weten wat Jacobskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jacobskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jacobskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jacobskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Jacobskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jacobskerk

Bezoekers bekeken ook