Kaasboerderij en Herberg Harmienehoeve

Kaasboerderij en Herberg Harmienehoeve is een Boerderij gelegen aan Kulverweg 2-4 in Woold.

Meer informatie over Kaasboerderij en Herberg Harmienehoeve in Woold

Welkom op de Harmienehoeve, gelegen in het prachtige gedeelte van de achterhoek vlak bij de Duitse grens. Hier bevindt u zich te midden van uitgestrekte en ongerepte natuurgebieden met adembenemende bossen, weides en beeklandschappen. De familie Boeijenk verwelkomt u hartelijk op de Kaasboerderij en Herberg Harmienehoeve op landgoed "Kulverheide". Deze boerderij produceert al sinds 1969 echte Winterswijkse kaas, die rechtstreeks verkocht wordt in de kaaswinkel. In de herberg kunt u genieten van heerlijk gevulde pannenkoeken, typische Achterhoekse maaltijden en uitgebreide ontbijtopties. In de zomer is de herberg en het terras de ideale plek om even uit te rusten tijdens wandel- en fietstochten door de prachtige omgeving. Op de website vindt u ook verschillende routes met knooppunten om de omgeving te verkennen.

Wil je weten wat Kaasboerderij en Herberg Harmienehoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kaasboerderij en Herberg Harmienehoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kaasboerderij en Herberg Harmienehoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaasboerderij en Herberg Harmienehoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Kaasboerderij en Herberg Harmienehoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kaasboerderij en Herberg Harmienehoeve

Bezoekers bekeken ook