Karibu Tandheelkunde

Karibu Tandheelkunde is een Tandarts gelegen aan Beatrixpark 28 in Winterswijk.

Meer informatie over Karibu Tandheelkunde in Winterswijk

Karibu Tandheelkunde in Winterswijk biedt uitstekende zorg voor uw gebit, met gebitscontroles en reguliere en specialistische behandelingen volgens de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Het team staat bekend om hun persoonlijke en ontspannen manier van behandelen. Het doel van elke behandeling is een tevreden patiënt en het goed onderhouden van het gebit draagt niet alleen bij aan een mooier uiterlijk, maar ook aan een betere lichamelijke conditie. Bent u op zoek naar een betrouwbare tandarts in Winterswijk? Neem dan contact op met Karibu Tandheelkunde. Ze kijken niet alleen naar de gezondheid van uw tandvlees, maar bieden ook preventiebehandelingen, zoals het aanbrengen van gebitsbeschermende middelen en het verwijderen van tandplak en tandsteen. Daarnaast kunnen ze ook een beugel aanraden en werken ze met witte kunststof vullingen. Regelmatige behandeling is belangrijk voor een gezonde mond en gebit, en preventie begint met correct gebruik van een elektrische tandenborstel en regelmatige bezoeken aan de tandarts. Karibu Tandheelkunde begrijpt dat veel mensen angst hebben voor de tandarts en proberen het vertrouwen terug te geven door rustig de angst bespreekbaar te maken en stapsgewijs te werken aan een gezonde mond. Bij klachten proberen ze altijd samen met de patiënt tot een oplossing te komen en als dat niet lukt, kan er gebruik worden gemaakt van de NMT-klachtenregeling. De praktijk biedt.

Wil je weten wat Karibu Tandheelkunde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Karibu Tandheelkunde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Karibu Tandheelkunde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karibu Tandheelkunde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Karibu Tandheelkunde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Karibu Tandheelkunde

Bezoekers bekeken ook