Kinderfysioteam Winterswijk

Kinderfysioteam Winterswijk is een Fysiotherapeut gelegen aan Stationsstraat 28 in Winterswijk.

Meer informatie over Kinderfysioteam Winterswijk in Winterswijk

Het Kinderfysioteam is gespecialiseerd in de motorische ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 18 jaar. Ouders, medici en leerkrachten worden aangemoedigd om contact op te nemen als ze problemen signaleren op dit gebied. De behandelingen worden op een speelse manier gegeven, zodat kinderen zich prettig voelen. Als reguliere kinderfysiotherapie niet voldoende is, wordt er gekeken naar andere mogelijkheden. Daarnaast organiseert het team diverse groepsactiviteiten voor kinderen. Voor meer informatie kan er vrijblijvend contact opgenomen worden. Het Kinderfysioteam heeft vestigingen in Enschede en Winterswijk.

Wil je weten wat Kinderfysioteam Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderfysioteam Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderfysioteam Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderfysioteam Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Kinderfysioteam Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderfysioteam Winterswijk

Bezoekers bekeken ook