Klein Poelhuis Winterswijk B.V.

Klein Poelhuis Winterswijk B.V. is een Installatiebedrijf gelegen aan Lorentzstraat 12 in Winterswijk.

Meer informatie over Klein Poelhuis Winterswijk B.V. in Winterswijk

Klein Poelhuis Installatietechniek Winterswijk biedt totaaloplossingen in de installatietechniek. De units Projecten en Technisch Beheer zorgen voor innovatieve en energiebewuste concepten met optimaal comfort. Ze leveren vakwerk en hebben een betrouwbare 24-uursservice. Klein Poelhuis Winterswijk is onderdeel van de VDK Groep, wat handig is vanwege de aanwezigheid van alle specialismen binnen de organisatie. De unit Projecten realiseert utiliteitswerken en wooncomplexen in verschillende sectoren, met duurzaamheid hoog in het vaandel. Klein Poelhuis Winterswijk is gespecialiseerd in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek, duurzame energiesystemen en technisch beheer en onderhoud. Ze werken aan energiezuinige concepten en hebben expertise op het gebied van installaties. Het bedrijf is gevestigd aan de Lorentzstraat 12 in Winterswijk.

Wil je weten wat Klein Poelhuis Winterswijk B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klein Poelhuis Winterswijk B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klein Poelhuis Winterswijk B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klein Poelhuis Winterswijk B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Klein Poelhuis Winterswijk B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klein Poelhuis Winterswijk B.V.

Bezoekers bekeken ook