KPN winkel Winterswijk

KPN winkel Winterswijk is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Misterstraat 43 in Winterswijk.

Meer informatie over KPN winkel Winterswijk in Winterswijk

KPN introduceert KPN SuperFiber, een glasvezelverbinding met snelheden tot wel 4 Gbit/s. Daarnaast biedt KPN verschillende diensten aan, zoals internet, tv, mobiele telefonie en zakelijke oplossingen. Klanten kunnen profiteren van extra voordelen door deze diensten te combineren. Op dit moment heeft KPN een speciale aanbieding met de Samsung Galaxy S23, waarbij klanten een gratis Tab A8 LTE cadeau krijgen en geen aansluitkosten hoeven te betalen. Daarnaast biedt KPN nieuws, weetjes en vergelijkingen aan op hun website. Ook zijn er tijdelijke deals beschikbaar, zoals de SmartPakkers. Verder kunnen klanten bij KPN terecht voor service, zoals hulp bij wifi en het beheren van facturen. Voor zakelijke klanten is er ook een speciaal aanbod, zoals de Weekenddeal waarbij klanten een gratis Sonos® Move krijgen bij een nieuw Kleinzakelijk Internet abonnement.

Wil je weten wat KPN winkel Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KPN winkel Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KPN winkel Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KPN winkel Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar KPN winkel Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. KPN winkel Winterswijk

Bezoekers bekeken ook