Kruisselbrink Aardappelen en Asprges

Kruisselbrink Aardappelen en Asprges is een Kruidenier gelegen aan Harkelsweg 2 in Woold.

Meer informatie over Kruisselbrink Aardappelen en Asprges in Woold

Bij 't Goed Elferdinck in Winterswijk kunt u terecht voor heerlijke asperges, verse aardappelen, koffie en thee. De boerderij, die oorspronkelijk uit 1840 komt, is nu een akkerbouwbedrijf met aardappelen, asperges, uien en een winkel met terras. U kunt hier zelf uw producten uitkiezen en genieten van het mooie landschap. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Let op, van 1 november tot 1 april is de boerderij op zondagen gesloten.

Wil je weten wat Kruisselbrink Aardappelen en Asprges verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kruisselbrink Aardappelen en Asprges of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kruisselbrink Aardappelen en Asprges? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kruisselbrink Aardappelen en Asprges het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Kruisselbrink Aardappelen en Asprges reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kruisselbrink Aardappelen en Asprges

Bezoekers bekeken ook