Meerdink Bruggen

Meerdink Bruggen is een Brug gelegen aan Leeghwaterweg 11 in Winterswijk.

Meer informatie over Meerdink Bruggen in Winterswijk

Meerdink Bruggen is een bruggenbouwer die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van duurzame fiets- en voetbruggen met een eigen karakter. Ze bouwen bruggen van verschillende groottes in woonwijken, parken en natuurgebieden. Het bedrijf staat voor betrokkenheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit, en streeft naar langdurige relaties met klanten. Ze combineren vakmanschap met innovaties en streven ernaar om de meest toegankelijke en duurzame bruggenbouwer van Nederland te zijn. Meerdink Bruggen biedt verschillende soorten bruggen aan, zoals houten, stalen en betonnen bruggen. Ze hebben ook een speciale HighGrip profilering ontwikkeld om de veiligheid op houten dekken te verbeteren. Daarnaast bieden ze ook brugrenovatie aan. Het bedrijf is ook bezig met duurzaamheid en CO2-neutraliteit, en hecht veel waarde aan het milieu. Ze passen hun ontwerpen voortdurend aan om duurzaam en milieuvriendelijk te bouwen. Meerdink Bruggen is gecertificeerd onder het FSC-keurmerk en werkt aan CO2-reductie.

Wil je weten wat Meerdink Bruggen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meerdink Bruggen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meerdink Bruggen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meerdink Bruggen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Meerdink Bruggen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meerdink Bruggen

Bezoekers bekeken ook