Michel Nales de echte bakker

Michel Nales de echte bakker is een Bakkerij gelegen aan Ravenhorsterweg 38 in Winterswijk.

Meer informatie over Michel Nales de echte bakker in Winterswijk

Michel Nales is een echte bakker met twee winkels in Groenlo en Winterswijk. Hij is trots op zijn uitstekende prestaties bij keuringen en is aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. In 2019 behaalde hij de derde plaats bij de winkelbeoordeling en ontving hij de Bronzen Schieter Beste Winkel. Als echte bakker ontwikkelt hij regelmatig nieuwe broden, gemaakt van de beste grondstoffen. Daarnaast biedt hij de Echte Bakkers Bon aan als een lekker cadeau. In de bakkerij kun je ook terecht voor hartige hapjes. Kom langs en proef de ambachtelijke kwaliteit van Michel Nales, De Echte Bakker.

Wil je weten wat Michel Nales de echte bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Michel Nales de echte bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Michel Nales de echte bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Michel Nales de echte bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Michel Nales de echte bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Michel Nales de echte bakker

Bezoekers bekeken ook