Micheli - Hair and Tattoo

Micheli - Hair and Tattoo is een Kapper gelegen aan Markt 40 in Winterswijk.

Meer informatie over Micheli - Hair and Tattoo in Winterswijk

Bij Kapsalon Winterswijk, ook bekend als Salon Micheli, draait alles om de beleving. Vanaf het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je weer vertrekt, wordt er alles aan gedaan om jou een prettig bezoek te bezorgen. Het team van Salon Micheli staat altijd voor je klaar en zorgt ervoor dat je je welkom voelt met een kopje koffie, thee, wijntje of glas whiskey. Bij Micheli vinden ze blije gezichten het mooiste wat er is en streven ze ernaar om hun klanten met een gevoel van overwinning en zelfliefde de deur uit te laten gaan. Ze willen het verhaal achter hun klanten leren kennen en creëren en presenteren een kunstwerk op maat. Naast kappersdiensten biedt Micheli ook tattoo's aan, waarbij ze gespecialiseerd zijn in minimalistische tattoos. Bij Micheli ben je altijd welkom en staan ze klaar om nieuwe kunstwerken te creëren. Of je nu een kapsel op maat wilt of een mooie tattoo, bij Micheli ben je aan het juiste adres.

Wil je weten wat Micheli - Hair and Tattoo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Micheli - Hair and Tattoo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Micheli - Hair and Tattoo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Micheli - Hair and Tattoo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Micheli - Hair and Tattoo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Micheli – Hair and Tattoo

Bezoekers bekeken ook