Micro Makers

Micro Makers is een Computerwinkel gelegen aan Spoorstraat 7 in Winterswijk.

Meer informatie over Micro Makers in Winterswijk

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon, tablet of laptop? Bij Gelre Computers hebben ze een breed assortiment aan nieuwe, gebruikte en refurbished smartphones, tablets en laptops van merken zoals Samsung en Apple. Daarnaast bieden ze ook reparatieservices aan, zoals telefoonreparaties. Als jouw telefoon bijvoorbeeld een barst in het scherm heeft, snel leegloopt of niet meer oplaadt, kun je terecht bij Gelre Computers in Winterswijk. Ze repareren jouw smartphone binnen 30 minuten met hoogwaardige onderdelen en bieden 12 maanden garantie op alle reparaties. Naast telefoonreparaties kun je bij Gelre Computers ook terecht voor console reparaties, tablet en iPad reparaties, TomTom navigatiesystemen, laptop en desktop reparaties en nog veel meer. Als je zeker wilt zijn van een reparateur en de beschikbaarheid van onderdelen, kun je het beste een afspraak maken via de website of telefonisch contact opnemen. Gelre Computers biedt ook zakelijke telefoonreparaties aan en staat klaar om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Je kunt contact met hen opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Micro Makers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Micro Makers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Micro Makers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Micro Makers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Micro Makers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Micro Makers

Bezoekers bekeken ook